Legfrissebb hírek


Ma 2019. március 21. csütörtök, Benedek napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
nyiregyhazaallas.hu debrecenallas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Új klub után új pálya

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), és területi szervezete, a megyei igazgatóság jóvoltából új villanyviléágítással ellátott műfüves kispályát avattak a településen, amely 30 millió forintos  támogatásból épült. Megteremtve ezzel a lehetőséget arra, hogy talán nem is sokára  ismét legyen  felnőtt  csapata is a Kál, Kápolna, Nagyút alkotta klubnak és térségnek.
Helyi polgármesterként Balázs Zoltán úgy fogalmazott, hogy egy álom kezd teljessé válni a most átadott pályával, ám itt nem állnak meg, mert jövőre 826 millió forint értékben megújul a szomszédos tornacsarnok és az iskola épület is.  Az MLSZ képviseletében a szakmai bizottság elnökeként Gellei Imre, az MLSZ Sipos Jenő és az MLSZ megyei igazgató, Vojtekovszki Csaba is üdvözölte a pályaépítést, majd elmondta, az MLSZ hosszú távú programja, hogy a legkisebb korosztálytól kezdődően bevonja a labdarúgás vérkeringésébe a gyermekeket s ennek egyik alappilére a Bozsik program. A korábbi válogatott labdarúgó ,majd edző Mészöly Géza pedig ugyanúgy beállt passzolgatni a „bozsikos gyerekekhez” ( akik látszáma meghaladja a nyolcvanat) , mint a további díszvendégek. A hátéktér jól szolgálja a 300 diák  mindennapos testnevelését 130 óvodás mozgásigényének kielégítését és biztosítja  baráti társaságok  sportolási lehetőségét is.

Balázs Zoltán, Kompolt polgármestere kiemelte a „ település lelkének” az iskolának és az óvodának a fejlesztését. - az MLSZ-szel karöltve gyönyörű műfüves pályát  tudtunk a két intézmény  mellé készíteni, és használatra átadhattuk. Sportegyesületünkben nem csak mi vagyunk a főszereplők , hanem a káliak, a kápolnaiak és a nagyútiak is .

Kollár Tamás a Tarnamente Sport és Szabadidő Egyesület (TSSZE) elnöke értékelte a kezdés óta eltelt időszakot. - Ez idő alatt a Bozsik Egyesület programjában vettünk részt a gyermekekkel. Közel százan közülük már tagjai az egyesületünknek 7-14 éves korosztály.

 


 

Kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva tekintheti meg >> 

 
A Megye legnagyobb Közoktatás fejlesztési támogatása Kompolton 862 millió forint
Százmilliók jutnak iskolafejlesztésekre
Oktatási Központ jöhet létre Kompolton
A Megye legnagyobb Közoktatás fejlesztési támogatása Kompolton 862 millió forint

 Az Egri és Hatvani Tankerületi Központban az elkövetkező időszakban több iskolában is nagyszabású fejlesztések kezdődnek. Erről a Kompolt-Nagyúti Általános Iskolában Ballagó Zoltán, az Egri Tankerületi Központ vezetője tájékoztatta a  diákokat, pedagógusokat.

 Elhangzott, a Széchenyi 2020 program keretében meghirdetett infrastrukturális fejlesztés tárgyú pályázatok közül az Egri Tankerületi Központ összesen tizenkét pályázatot nyújtott be, amelyek közül első körben négy iskola vonatkozásában kaptak zöld utat. Ezekre összesen 1 milliárd 787 millió 838 ezer forintot fordíthatnak. A legnagyobb összeget, 862 millió 565 forintot a Kompolt-Nagyúti Általános Iskola nyerte.
Ebből új épületet, új sportudvart, valamint új szabadtéri sportpályát építenek, ezen kívül a jelenlegi épületet is átalakítják. Négy új tantermet, logopédiai foglalkoztatót, valamint egyéni fejlesztő szobát alakítanak ki. Új csoporttermek, táncterem is épül, valamint felújítják a tornatermet, a könyvraktárt, a portát. Valamennyi épületrészben fűtéskorszerűsítést hajtanak végre.
 A kompolti tanévnyitó ünnepségen Horváth László országgyűlési képviselő is szólt az ünneplőkhöz. Beszédében hangsúlyozta, hogy legnagyobb hitünk és reményünk a gyermekeinkben, a jövő generációjában van. Mivel minden diákban szunnyad valamilyen különleges tehetség, ezért a pedagógusok feladata ezen képességek felfedezése, kibontakoztatása. Ehhez természetesen arra is szükség van, hogy az oktatás infrastrukturális feltételei megfeleljenek a kor kihívásainak. Ezt szolgálják a most bejelentett több száz milliós fejlesztések is.
 
Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2017-2018. tanév I. félév
Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2017-2018. tanév I. félév >>

Tanulói űrlap 2017-2018. tanév I. félév >>
 
Kompolt Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása
Kompolt Község Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása >>
 
Kompolti piknik 2017. augusztus 19.

Az elmúlt évek hagyományaihoz híven, az idén is megrendezésre került a Kompolti Piknik. Családias, baráti hangulatban töltött el egy kellemes délutánt és estét a község apraja-nagyja.
Népi játszóház, arcfestés, különböző gyermekprogramok  várták a kicsiket, színvonalas  előadásokat láthattunk az általános iskola udvarán felállított színpadon.
Balázs Zoltán Kompolt Község polgármestere  megnyítója után, a színpadon folyamatosan váltották egymást a fellépők. A Gyermekkertész Óvoda, a Wolf  Dance Company, az Őszirózsa Asszonykórus műsorai a kompoli gyermekek és felnőóttek előadásában volt látható. A meghívott fellépők közül a Team Rock  Band igazi  rock dalokkal, Egyházi Géza és Terem Trixi az Operettszínház művészei a Csárdáskirálynőből  adtak elő fergeteges dalokat, Ed Philips and 5the Memphis Patrol zenekar a rock and roll dalokkal szórakoztatta a közönséget. A Szihalmi fúvósok és az Egri Majorette Egyesület  látványos műsora is sok érdeklődőt vonzott.l
Az est fénypontja egy igazi desszert, a Bon Bon együttes műsora volt.
Zárásként pedig természetesen ismét gyönyörű tüzijátékot  láthattunk.
Mint az előző években ű, az idén is  megtölthettük üres hasunkat a különböző bográcsban főtt finomságokkal.

 


 

 
Kompolti Piknik
 
Gyermekjóléti Szolgálat ügyfélfogadás
Gyermekjóléti Szolgálat ügyfélfogadás >>
 
Aláírt vállalkozási szerződés Tarna-menti kerékpárút tervezés
Aláírt vállalkozási szerződés Tarna-menti kerékpárút tervezés >>
 
Kórustalálkozó Kompolton

2016. november 19-én nagyon jó hangulatú kórustalálkozó volt Kompolton 4. alkalommal.

Köszönjük az alábbi résztvevőknek: Vadvirág Kórus Aldebrő, Őszikék Népdalkórusa Heves, Nefelejcs Nyugdíjasklub Énekkara Kál, Margaréta Nótakör Kápolna, Andrássy Katinka Kórusa Nagyút, Őszirózsa Asszonykórus Kompolt.

Kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva tekintheti meg >>

 
Földgázfogyasztók közérdekű tájékoztatása
 
Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2016-2017. tanév I. félév
Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2016-2017. tanév I. félév >>
Tanulói űrlap 2016-2017. tanév I. félév 2 >>
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Találatok 16 - 30 / 67

 
 
© 2019 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint