Legfrissebb hírek


Ma 2019. január 23. szerda, Zelma és Rajmund napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
nyiregyhazaallas.hu debrecenallas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2015-2016. tanév II. félév

Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2015-2016. tanév II. félév >>

Tanulói űrlap 2015-2016. tanév II. félév >>
A pályázat beadási határideje: 2016. február 28.

 
A szennyvízberuházás átadó ünnepsége
Bővebben...
 
Hat település "csőre töltve"
 CSATORNA Nemcsak a lakók élete vált komfortosabbá, alapot teremtettek a gazdaság fejlesztéséhez is
 
Heves megye egyik legfontosabb, közel 4,2 milliárd forint összértékű, európai uniós támogatású, szennyvízelvezetés és tisztítását célzó projekt építési szakasza lezárult. A Káli Szennyvízelvezetési Önkormányzati Társulás és a győztes pályázó PENTA Általános Építőipari Kft. és Veolia Water Solutions &Technologies Magyarország Zrt. konzorciuma ünnepélyes keretek között a napokban átadta a 6 települést tömörítő önkormányzati társulás számára a létesítményt.
 
A hat önkormányzat, a hat település lakóinak példaértékű összefogása nélkül nem valósulhatott volna meg ilyen sikeresen a térség legnagyobb, 4,2 milliárdos beruházása. Ez a térség be tudta bizonyítani, hogy azon ritka térségek közé tartozik, ahol önkormányzati szinten össze tud fogni, ahol nagyon jó a kapcsolat, jól tudnak együtt dolgozni a polgármesterek a közös célért. A lakosság is bizonyította azt, hogy a Tarna menti emberek, magyarok és svábok szorgalma, összefogása szintén példaértékű. A lakossági és önkormányzati összetartás nélkül ez a program nem lett volna sikeres. Én erre vagyok a legbüszkébb. Együtt toltuk célba ezt a nagy fejlesztést - mondta Balázs Zoltán, a Káli Szennyvízelvezetési Önkormányzati Társulás elnöke, Kompolt polgármestere, amikor hivatalosan is felavatták a szennyvíztisztító művet Kál határában.
 
Beszélt arról is, hogy a program sikeréhez kellett minisztériumi szakemberek, de politikusok is, akik korrekt módon, céltudatosan segítették a projektet. Hangsúlyozta: az időközben elnyert többlet támogatásoknak köszönhetően lezárult beruházás egyedülálló támogatottságú programmá vált. Mindezért a térség korábbi országgyűlési képviselőjének, Herman Istvánnak, s a jelenlegi honatyának, Horváth Lászlónak mondott köszönetet. Kiemelte: nem véletlenül emlegetik a káli szennyvízberuházást mintaprojektként.
 
Több mint tíz éve vetődött fel először a gondolat, hogy a vízbázisvédelmi programban lépnünk kell. Kál részben, Kompolt és Kápolna is részben veszélyeztetett vízbázison fekszik. Ha nem lépünk, végérvényesen megsérülhetett volna a vízbázis, s akkor nem lett volna ivóvize ennek a három településnek. Ez egy roppant nagy felelősség volt, s szakemberek bevonásával hosszan kellett készülnünk a vízbázis megmentésére. Mérföldkő volt, amikor döntenünk kellett, hogy mely településekkel induljunk a pályázaton. Látszott, hogy a három egybeépült település: Kál, Kompolt, Kápolna nyolcezer lakossal kiemelten esélyes egy ilyen nagy beruházás elnyerésére. Ám, mi úgy döntöttünk, ha több időt is kell rá várni, ha többet is kell érte küzdeni, az a hat település, amely már addig is együtt gondolkodott, sok kérdésben együtt induljon. Úgy éreztük, a három kisebb település, Aldebrő, Feldebrő és Tófalu is hozzánk tartozik, együtt kell a szennyvízberuházásért dolgoznunk – idézte fel a kezdeteket Balázs Zoltán.
 
A „Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása” elnevezésű KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0031 azonosítószámú projekt megvalósításába a hat település, Kál, Kápolna, Kompolt, Aldebrő, Feldebrő és Tófalu még 2009-ben vágott bele. Megindult a térség infrastrukturális fejlődése, közel négyezer ingatlan komfortosabbá tétele, valamint a megye vízbázisainak védelme érdekében.
 
2012. áprilisában aztán megtörtént az alapcső ünnepélyes letétele. Ezzel hivatalosan is elkezdődött a Káli kistérség csatornázása, Heves megye egyik legfontosabb 4,2 milliárd forint összértékű, európai uniós támogatású szennyvízprojektje két szakaszból állt: a szennyvízvezeték-hálózat, valamint a szennyvíztisztító telep kiépítéséből. Az első szakaszban közel 100 km hosszú csővezetéket fektettek le a Káli kistérségben. A beruházás 85%-át az Európai Unió és a magyar állam finanszírozza, vissza nem térítendő támogatás keretén belül. A projekt további 15%-os költségét részben a lakossági befizetésekből, részben hitelből, részben további támogatásból valósított meg a kifejezetten erre a célra létrejött önkormányzati társulás.
 
A beruházás elsődleges célja volt a lakosság életminőségének javítása, az infrastrukturális fejlődés, a munkahelyteremtés, valamint a térség ökoszisztémájának védelme. Tehát nem csak a térségre van kedvező hatással, de környezetvédelmi szempontból is elengedhetetlen. A korszerű szennyvízhálózat és a telephely kiépítése kihívást jelentő feladat volt.
 
A Káli Szennyvízelvezetési Önkormányzati Társulás által pályázati úton létrehozott rendszer nemcsak a településeken lakók szennyvízszolgáltatását teszi lehetővé a modern technológiai elvárásoknak megfelelően, de hatalmas lépést jelent a térség vízbázis megőrzésében is. A hat település megtisztított szennyvizének minősége a beruházás megvalósulásával eleget tesz a jogszabályi követelményeknek. A szennyvíztisztító telep az előírt határértékek alatti, tisztított vizét a közeli Tarna-patakba vezetik. A telep biológiai szennyvíztisztító módszerrel üzemel. A hat település megtisztított szennyvize közel ivóvíz minőségű a tisztítás végén, ezt a környezetvédelmi hatóság ellenőrzi majd. Naponta 900 köbméternyi szennyvizet dolgoz majd fel a tisztítótelep.
 
Az avatáson Balázs Zoltán szólt a két építő cég, a Penta és a Veolia helytállásáról is. Szavai szerint mindkét cég a szakmaiság mellett nagy odafigyeléssel és empátiával hajtotta végre a beruházást: szakmaiságból formát, emberségből példát mutattak. A finanszírozás gördülékenységéről is beszélt, mint mondta, az országgyűlési képviselők közbenjárására kétszer is kaptak többlettámogatást, ennek is köszönhető, hogy az utakra is tudtak költeni, másrészről pedig háláját fejezet ki a Füzesabonyi Takarékszövetkezet rugalmasságáért, mellyel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a beruházást zökkenők nélkül vezényelhessék le.
 
Morvai János, Kál polgármestere is szólt az ünneplőkhöz. Fontosnak tartott kiemelni, a közművesítés teljessé válásával az itt élők komfortosabb életén túl lehetőséget nyertek arra is, hogy a Tarna menti településekre munkahelyteremtő beruházásokat hozhassanak. Ígéretet tett arra, hogy azért fog dolgozni, hogy a most átadott tisztítóművet övező területen minél több vállalkozás megtelepedését segítse.
 
A szennyvíztisztító  hivatalos avatásán ott volt Horváth László is, aki a térség országgyűlési képviselőjeként fejezte ki elismerését valamennyi embernek, akik munkájukkal hozzájárultak a beruházás sikeres megvalósításához. Köszönetet mondott mindenkinek, aki megálmodta, megtervezte, tudását, kétkezi munkáját, vagy éppen csak a türelmét adta a projekt megvalósításához. Szavai szerint, ami összefogásból épül, az sikergyanús történetté válik. Ez egy olyan projekt volt, ahol mindenki nyert. Hat helységben élő tízezer ember, a helyi gazdaság, Heves megye, s egész Magyarország nyertese ennek a projektnek- mondta a honatya. – A következő fejlesztési ciklusnak egy nagyon fontos alapfeltételét teremtette meg ez a beruházás, hiszen infrastrukturális feltételek nélkül nem lehet igazi helyi gazdaságfejlesztést indítani. Ennek a projekten a lezárultával készen áll a Tarna mente arra, hogy a következő uniós fejlesztési ciklusban lehívja azokat a támogatásokat, amelyek a helyi gazdaság fejlesztéséhez szükségesek. Ez egy jelent érintő és jövőt építő beruházás volt, hiszen a következő generációk is profitálnak belőle. Hat település „csőre lett töltve”.
 
 Nagy Gábor, a Penta Kft. ügyvezetője a kivitelezők nevében megerősítette: a Tarna menti települések összefogásához hasonlóval még nem találkozott. Ilyen körülmények között az ő munkájuk is könnyebb volt. A viták helyett a lényegre tudtak koncentrálni, s ez meg is látszik a most átadott projekten. Minden egyes problémás helyzetben azonnal segítséget kaptak, így az apró fennakadásokat gyorsan orvosolhatták, gördülékenyen haladt és ért a végére a csatornahálózat, illetve a tisztítómű építése. Az utóbbit építő Veolia nevében Tomosi Károly köszöntötte az avatáson együtt ünneplőket, s beszélt arról, hogy a környéken sincs hasonló, korszerű tisztítótelep, melynek próbaüzeme december 31-én zárul. Addig mind a szakemberek, mind pedig a lakosság teszteli a rendszert, s a visszajelzések alapján orvosolják az esetleges hibákat.
 
 
Hat település polgármesterei, a jelenlegi és a volt országgyűlési képviselő, az építőcégek képviselői, valamint a Heves Megyei Vízmű vezetője avatott
 Csőtorta is készült a szennyvíztisztító avatási ünnepségére, rajta a kivitelező cégek nevével
Horváth László jelenlegi, Herman István előző honatya és Balázs Zoltán
 
Kompolti Tehetséggondozó Program pályázat kiírás 2015/2016. tanév első félévére

Kompolti Tehetséggondozó Program pályázat kiírás 2015/2016. tanév első félévére >>

Tanulói űrlap 2015-2016. tanév I. félév >>

 
Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2014-2015. tanév II. félév

Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2014-2015. tanév II. félév >>

Tanulói űrlap 2014-2015. tanév II. félév >>

 
Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2014-2015. tanév I. félév

Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2014-2015. tanév I. félév >>

Tanulói űrlap 2014-2015. tanév I. félév >>

 
Határozat - Ajánlások száma Kompolt
Határozat - Ajánlások száma Kompolt >>
 
Kerékpárút avatás 2014.07.21.
Örömmel jelentjük be, hogy kormányzati támogatásoknak, valamint Kál, Kompolt, Kápolna polgármestereinek összefogásának köszönhetően sikerült a három települést összekötő, 3 km hosszú kerékpárút aszfaltozással történő felújítása. Ennek ünnepélyes szalagátvágással egybekötött átadása 2014. július 21-én valósult meg.
Kerékpárút avatás 2014.07.21.
 
Hírlap cikk Kompolt 2014. jún. 21.
Kapcsolódó anyagunkat nagy méretbena képre kattintva tekintheti meg!
 
Föld Órája Kompolton, ahol Fenyő Miklós és táncosai gondoskodtak a fergeteges hangulatú buliról
Föld Órája Kompolton, ahol Fenyő Miklós és táncosai gondoskodtak a fergeteges hangulatú buliról
Bővebben...
 
Régi álom válik valósággá: Hat településen indulhat el a szennyvízszolgáltatás
A hírlevél megtekintéséhez kattintson erre a hivatkozásra >>
 
Kompolti Tehetséggondozó Program
2013/2014. tanév
II. félév
Kompolti Tehetséggondozó ProgramA TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM CÉLJA
A kompolti diákok tanulási lehetőségeinek bővítése, tehetséggondozás. Különösen fontos az, hogy azok diákok, akik tehetségük, tanulmányi eredményük, szorgalmuk révén kitűnnek társaik közül, azok az erkölcsi megbecsülésen túl, anyagi támogatásban is részesüljenek.
Az ösztöndíj, tanulmányi eredménye alapján segít egy felsőoktatásban, egy szakközépiskolában, egy gimnáziumban, egy szakiskolában, és egy általános iskola felső tagozatán tanuló diákot.

A TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAMON IGÉNYELHETŐ TÁMOGATÁS
 • A felsőoktatásban tanuló havi 15 000Ft ösztöndíjban
 • A szakközépiskolában tanuló havi 10 000Ft ösztöndíjban
 • A gimnáziumban tanuló havi 10 000Ft ösztöndíjban
 • A szakiskolában tanuló havi 10 000Ft ösztöndíjban
 • Az általános iskola felső tagozatán tanuló 5 000Ft ösztöndíjban részesül.
A TEHETSÉGGONDOZÓ PROGRAM TARTALMA
A tanuló – a pályázat benyújtásával – vállalja, hogy amennyiben a pályázaton nyer, az alábbi feladatokat látja el:
 • Eleget tesz iskolalátogatási kötelezettségének, és az ösztöndíjas 7 tanóránál nem mulaszt többet igazolatlanul.
A TÁMOGATOTTI IDŐSZAK
A Kompolti Tehetséggondozó Program keretében a jelen pályázati forduló során elnyerhető támogatás a 2014. február 1-től 2014. június 30-ig terjedő időszakra vonatkozik.

A PÁLYÁZÁSRA JOGOSULTAK KÖRE
A Kompolti Tehetséggondozó Program keretében tanulóként pályázhat a Magyar Köztársaság területén működő általános iskola felső tagozatán közoktatási vagy felsőoktatási intézménnyel tanulói jogviszonyban álló azon magyar állampolgár, aki a 2013/2014-as tanévben:
 • Kompolti lakos és
 • Nappali rendszerű iskolai oktatás keretében; vagy
 • Első diploma megszerzéséért állami finanszírozású nappali tagozaton tanul,
 • és nappali rendszerű iskolai oktatás keretében a jelen pályázati felhívás elválaszthatatlan részét képező melléklet (1), amellyel igazolja, hogy melyik intézményben és évfolyamon/képzésben tanul
 • Legalább 4,7 tanulmányi átlag.
 • Kiváló magaviselet
 • Egyetem/főiskola esetén legalább 4,0 szakátlag.
 • Gimnázium/szakközépiskola/szakiskola esetén legalább 4,7 tanulmányi átlag.
 • A 2012/2013. tanévben évismétlésre kötelezett tanuló pályázatot nem nyújthat be.
AZ ÖSZTÖNDÍJ FELHASZNÁLÁSÁNAK KERETEI

Lehetőség van havi, illetve féléves (egy összegű) elszámolású felhasználásra.
Az ösztöndíjban részesülő tanuló, az elnyert összeget tanulmányi előmenetelének, iskolai sikerességének előmozdítására köteles költeni, azt havonta (vagy a félév végén) a tanuló nevére, lakhelyére szóló számlával, vagy az iskolai által kell igazolni!
Az ösztöndíj felhasználható (havi elszámolással):
 • könyv, tankönyv, írószer, füzet, tornafelszerelés, tanórán kívüli tanfolyamok (pl. nyelvtanfolyam, zenei különóra)
 • sport (pl. uszodai belépő), múzeumi és színházi belépő, könyvtári beiratkozás
 • tanulói havibérlet utazáshoz (lakóhely és iskola között), kollégiumi szállás támogatására
 • havi internet előfizetési díj fizetésére. (Amennyiben a szolgáltatótól más szolgáltatást is igénybe vesz, akkor csak az internet előfizetésre költhető! A távközlési szolgáltató számlája szólhat szülő/gondviselő nevére is.)
 • fénymásolási szolgáltatás igénybe vételére
 • irodaszerek vásárlására (tintapatron, toner, üres CD, DVD, pendrive, fénymásolópapír)
 • könyvkötészeti munkák (szakdolgozat)
Amennyiben az ösztöndíjas nem a havi kifizetést választja, úgy a félévre eső ösztöndíját a szerződésben rögzített célra is elköltheti: hordozható számítógép (netbook, vagy notebook), monitor, nyomtató, hangszer, egyedi elbírálás alapján.
Amennyiben az ösztöndíjas havi elszámolás esetében nem tudja havonta számlával igazolni, hogy az adott hónapra eső ösztöndíját elköltötte, úgy az el nem költött összeg(ek) összege az év végén az ösztöndíjasok között egyenlő arányban szétosztásra kerül.

A PÁLYÁZÁS MENETE
A Tehetséggondozó Programba a tanuló pályázat útján, tanulói űrlap benyújtásával kerülhet be.

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HELYES MÓDJA
A pályázó a kitöltött pályázati űrlapot és a csatolandó dokumentumokat postai úton, (ajánlott küldeményként) feladva egy eredeti példányban juttatja el a Kompolti Közös Önkormányzati Hivatal címére (3356 Kompolt, Kápolnai út 2/D), valamint személyes benyújtása esetén a pályázat átvételét, illetve annak időpontját a Hivatal írásban igazolja.
Az ösztöndíjra pályázó tanuló a tanulói űrlaphoz csatolja a szociális jogosultságát igazoló eredeti dokumentumok közoktatási intézmény által hitelesített másolatát.
Tanulmányi versenyeken való részvétel és az elért helyezés igazolását
Amennyiben a pályázó tanuló a tanulói űrlapon jelzi az árvaellátásra való jogosultságot, úgy a pályázati űrlap kötelező melléklete az árvaellátásról hozott határozat.
A különböző nyomtatványokon az alábbi aláírások szükségesek:
tanulói űrlap esetében a tanuló aláírása, amennyiben a tanuló kiskorú (azaz 18. életévét még nem töltötte be), vagy egyébként cselekvőképtelen, szükséges a tanuló törvényes képviselőjének (szülő, gyám) aláírása is;
főiskolás/egyetemista esetén az utolsó lezárt félév leckekönyvének hiteles másolata, valamint a beiratkozást igazoló iskolalátogatási igazolás;
alapfokú és középfokú intézménybe járó tanuló esetén a félévi bizonyítvány hiteles másolata.

A PÁLYÁZAT KEZELŐJE
Kompolt Község Önkormányzata
3356 Kompolt, Kápolnai út 2/D
Telefon: (36) 489-029, 489-195

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE
A pályázat benyújtási határideje: 2014. február 28. 24:00 óra. A pályázat postára adásának határideje (postabélyegző dátuma!): 2014. február 28. 24:00 óra.
A határidőn túl benyújtott pályázatot az Önkormányzat további bírálat nélkül elutasítja.

A PÁLYÁZAT ÉRVÉNYESSÉGÉNEK VIZSGÁLATA
A tanulói pályázat érvénytelennek minősül, ha:
 • A postai úton benyújtott pályázat nem tartalmazta a tanulói nyilatkozatot, vagy a szülői (törvényes képviselői) nyilatkozatot.
 • A tanuló nem rendelkezik a jelen pályázati felhívás „Pályázásra jogosultak köre” pontjában meghatározott jogosultsággal.
 • A tanulói űrlapon jelzett bármely szociális jogosultság a jelen pályázati felhívás „A pályázat benyújtásának helyes módja” pontjában meghatározott dokumentumokkal nem igazolt.
 • Az érvénytelennek minősített pályázatot az Önkormányzat további bírálat nélkül elutasítja.
 • A pályázó valótlan, hamis, megtévesztő adatokat közöl.
 • A pályázó egyenes ági leszármazottja a képviselő-testület bármely tagjának.
A PÁLYÁZATTAL KAPCSOLATOS HIÁNYPÓTLÁSI LEHETŐSÉGEK
Az Önkormányzat az érvényesnek minősített, de formai hibás pályázatok esetében egy alkalommal 15 napos határidő kitűzésével hiánypótlási felszólítást bocsát ki.
 
Hiánypótlásra kizárólag az alábbi formai hibák esetében van lehetőség:
A pályázati anyag a megfelelő címre határidőben történt postai feladását követően – a pályázónak fel nem róható okból – postai úton nem érkezik meg az Önkormányzat jelen pályázati felhívásban közzétett postacímére. A pályázónak a hiánypótlás során igazolnia kell, hogy a pályázatot határidőben a megfelelő címre postán feladta. Az igazolás az ajánlott levél feladóvevényével vagy tértivevénnyel történhet.
A postai úton beérkezett tanulói űrlapról hiányzik a tanuló aláírása.
Kiskorú (azaz 18. életévét még nem töltötte be), vagy egyébként cselekvőképtelen tanuló esetében a postai úton beérkezett ösztöndíjas űrlapról hiányzik a tanuló törvényes képviselőjének (szülő, gyám) aláírása, valamint írásbeli hozzájárulása a tanulónak a programban való részvételéhez.
A postai úton beérkezett tanulói nyilatkozatról hiányzik a tanuló aláírása.
A postai úton beérkezett szülői (törvényes képviselői) nyilatkozatról hiányzik a szülő/szülők aláírása.
A határidő elmulasztása esetén igazolásnak helye nincs, a formai hibás pályázat érvénytelennek minősül, azt az Önkormányzat további bírálat nélkül elutasítja.
 
A PÁLYÁZAT BÍRÁLATA
A Kompolti Tehetséggondozó Program esetében bírálatra csak érvényesnek minősített pályázat bocsátható.
A beérkezett pályázatok egyenként kerülnek elbírálásra.
A pályázatok elbírálásakor előnyben részesülnek azok a tanulók, akik az alábbi feltételek közül az itt meghatározott sorrendben előbb álló feltételnek megfelelnek:
 • Jobb tanulmányi átlag.
 • Tanulmányi versenyeken való részvétel száma és az elért helyezés.
 • A tanuló árvaellátásban részesül.
 • A tanuló háztartásában az egy főre jutó havi jövedelem összege a többi pályázóéhoz viszonyítva alacsonyabb.
 • Tanulóval egy háztartásban élő tanulók száma a többi pályázóhoz viszonyítva magasabb.
Egészségügyi és Szociálpolitikai Bizottság döntési javaslatát a pályázatok beadási határidejétől (hiánypótlás esetén a hiánypótlásra megállapított határidő lejártának napjától) számított 15 napon belül teszi meg.
A pályázatokról a Egészségügyi és Szociálpolitikai előterjesztése alapján az Önkormányzat képviselő-testülete dönt várhatóan 2014. március 31-ig.

A PÁLYÁZÓK DÖNTÉST KÖVETŐ ÉRTESÍTÉSE
A pályázatokról szóló döntésről az Önkormányzat a döntést követő 15 napon belül postai úton, valamint a www.kompolt.hu honlapon történő közzététel útján értesíti a pályázót.

A PÁLYÁZATI DÖNTÉS ELLENI JOGORVOSLATI LEHETŐSÉG
A pályázati eljárással és döntéssel szemben a pályázó az Önkormányzathoz a Bíráló Bizottságnak címezve a kifogásolt intézkedésről vagy mulasztásról való tudomásszerzéstől számított 8 napon belül kifogást tehet. A kifogást írásban az Önkormányzat jelen felhívásban meghatározott postacímére kell benyújtani. A pályázati döntéssel szemben egyéb jogorvoslatnak helye nincs.

SZERZŐDÉSKÖTÉS
Az Önkormányzat az ösztöndíjak folyósításáról, felhasználásának feltételeiről, a felhasználás ellenőrzéséről, a beszámolás, elszámolás rendjéről, a szerződésszegés eseteiről és annak jogkövetkezményeiről, az ösztöndíjas jogviszony megszűnésének eseteiről a pályázat nyerteseivel ösztöndíjszerződést köt. Amennyiben az ösztöndíjszerződés a pályázati döntésről szóló értesítés kézhezvételétől számított harminc napon belül az ösztöndíjas mulasztásából vagy neki felróható egyéb okból nem jön létre, a pályázati döntés hatályát veszti.

INFORMÁCIÓ
Jelen pályázati felhívás és melléklete, az elektronikus űrlapok és nyilatkozatok együttesen képezik a pályázati dokumentációt és tartalmazzák a pályázáshoz szükséges összes feltételt.
A pályázati felhívás, letölthető a www.kompolt.hu honlapról, valamint elolvasható a községi könyvtárban.
A pályázattal kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi elérhetőségen kaphatnak:

A PÁLYÁZAT KEZELŐJE
Kompolt Község Önkormányzata
3356 Kompolt, Kápolnai út 2/D
Telefon: (36) 489-029, 489-195
E-mail: www.kompolt.hu
 
 
Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2013-2014. tanév I. félév

Kompolti Tehetséggondozó Program Pályázati Tájékoztató 2013-2014. tanév I. félév >>

Tanulói űrlap 2013-2014. tanév I. félév >>

 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Találatok 31 - 45 / 65

 
 
© 2019 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint