Legfrissebb hírek


Ma 2019. február 16. szombat, Julianna és Lilla napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
nyiregyhazaallas.hu debrecenallas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Új óvoda várvédő erővel PDF Nyomtatás E-mail
Amikor egy ilyen beruházást végigviszünk, akkor valójában a jövőnkről van szó - mondta április 7-én, szerdán délután Kompolton Balázs Zoltán polgármester, a településen épülő új óvoda ünnepélyes alapkőletételén. Mint ismeretes, az önkormányzat körülbelül 223 millió forint pályázati támogatást nyert, hogy a régi, rossz állapotú óvodaépület helyett egy újat húzhasson fel az általános iskola szomszédságában. Közbeszerzési eljárást írtak ki, s ennek lefolytatását követően alá is írták a vállalkozási szerződést a győztes egri székhelyű Imola Építő Fővállalkozó Szolgáltató Kft.-vel. Az épület még az idén, a szerződés szerint október 25-éig elkészül, de van esély arra is, hogy az új tanévet szeptemberben már ott kezdhetik a gyerekek.

A műsorral színesített ünnepségen a polgármester beszélt egyebek mellett arról is, hogy az új, ezer négyzetméteres, XXI. századi színvonalú gyermekintézmény a szakmai nívójának köszönhetően is komoly térségi szerepet tölthet be, nőhet az oda jelentkezők száma. A sikerért keményen megdolgoztak, másfél éves munka eredménye, hogy eljutottak idáig.

Tóth Imre, az Imola ügyvezetője megköszönte a cégük iránti bizalmat, szavai szerint az egri várvédők erejével dolgoznak majd Kompolton.

Támogató szervezet:
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu
KÖZREMÛKÖDÕ SZERVEZET: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. www.vati.hu
Nemzeti Erőforrás Minisztérium - www.nefmi.gov.hu
 
ovoda_nyito.jpg
dsc_0189.jpg
dsc_0224.jpg
dsc_0236.jpg
dsc_0240.jpg
dsc_0269.jpg
dsc_0307.jpg

dsc_0373.jpg
dsc_0385.jpg
dsc_0411.jpg
dsc_0113.jpg
 
< Előző   Következő >

 
 
© 2019 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint