Legfrissebb hírek


Ma 2019. január 23. szerda, Zelma és Rajmund napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
nyiregyhazaallas.hu debrecenallas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Új Játszótér a gyerekek nagy örömére PDF Nyomtatás E-mail
Az iskola és az óvoda szomszédságában építették a létesítményt

- Mellettünk az egyik telken itt van a százmillió forintért felújított általános iskola, a szomszédságában a kétszázmillióból épülő új óvoda, itt pedig a tizenhatmillió forintos berúházással kialakított játszótér. Nyugodtan mondhatom, a kompoltiak bátran lehetnek büszkék, nem sok település dicsekedhet ilyen fejlesztésekkel, pályázati sikerekkel - e szavakkal üdvözölte az egybegyűlteket július végén, az említett játszótér szórakoztató műsorral "körített" átadóünnepségén Balázs Zoltán, Kompolt polgármestere.

Amint azt megtudtuk, a korszerű gyermeklétesítményhez az önkormányzat a LEADER-program keretében, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal közvetítésével nyert európai uniós támogatást, s az uniós szabványoknak megfelelően építettek ki minden eszközt. Az esetleges rongálások elkerülése végett körbe is kerítették a területet. A költségekből az önkormányzatot csak az általános forgalmi adó megfizetése terhelte. Az avatóünnepségen a polgármester hangsúlyozta azt is, hogy a gyermekeknél nincs fontosabb, a fiatalok jelentik a jövőt. Külön is köszöntötte az ovisként őt magát is nevelő helyi óvodavezetőt, Majdán Ferencnét. Ismeretes: Kompolt önkormányzata a több mint százesztendős, nagyon rossz állapotú óvodaépület helyettújat építtet az Észak-magyarorzági Operatív Program keretéből elnyert mintegy 223 millió forintos pályázati támogatás segítségével. A beruházás alapkövét tavasszal tették le. A project fontos eleme, hogy oktatási központot alakítsanak ki a településen. Ennek megfelelően az új, százhuszonöt férőhelyes, öt csoportszobás óvoda az általános iskola közvetlen szomszédjába, az iskola kertjébe került. A tízszázalékos önerő mellett összességében közel 250 millió forintos beruházás 16 millió forint értékben eszközbeszerzést is tartalmaz.

A vidám, zené játszótéri ünnpségen felléptek a kompolti óvodások, volt bohócműsor, és az apróságok természetesen birtokba is vehették az új eszközöket.
 
 
< Előző   Következő >

 
 
© 2019 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint