Legfrissebb hírek


Ma 2019. február 19. kedd, Zsuzsanna napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
nyiregyhazaallas.hu debrecenallas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Wolf Dance Company PDF Nyomtatás E-mail
Az egyesület fő profilja a hip hop, show és látványtánc elemeket egyaránt tartalmazó sajátos stílus, emellett három éve az akrobatikus pompon oktatásával is bővült a szervezet tevékenysége. Csapataink többszörös országos bajnoki címmel büszkélkedhetnek különböző korosztályokban és kategóriákban is. Tehetségüket több városi és megyei szintű rendezvényen megmutatták már, nagy sikert aratva a nézők körében, hiszen műsorukban látványos akrobatikus elemek és pörgős, show jellegű koreográfiák szerepelnek.

Az akrobatikus pompon egy szabad táncstílusú, de meghatározott zenei tempójú sportág, amelyben fontos szerepet töltenek be a táncok során bemutatott akrobatikus elemek és a kellékként használt pompon eszközök. Az edzők és táncosok stílusán, képzelőerején és tudásán múlik, hogy milyen jellegű koreográfiákat adnak elő.
A tavaszi szezonban két országos akrobatikus pompon versenyt rendeztek, ahol a Wolf Dance Company táncosai szó szerint taroltak.
 A Komisz Company nevű együttes a serdülő nagy csapat kategóriában először 2. helyezést ért el a márciusi versenyen, majd további egy hónapos felkészülés után az áprilisban megtartott országos versenyen már a kupát hódították el. Nagy előrelépést tettek ezzel, hogy az év végén megszerezzék a magyar bajnoki címet.
A csapat tagjai: Szilágyi Martin, Méhész Luca, Kalóczkai Martin, Urbán Dorka, Stríder Dóri, Sály Fanni, Kerepesi Renáta, Pék Vivien, Bíró Emese és Boros Vivien.
Az egyesület másik kompolti csoportja a Huncut Narancsok: ők szintén jól kezdték az idei versenysorozatot. A gyerek kis csapat kategóriában értek el először 2. helyezést, majd az április 20-i versenyen szintén kupát szereztek.  A cél számukra is a magyar bajnoki cím megszerzése.
A csapat tagjai: Bodzási Dominika, Nagy Réka, Leskó Réka, Juhász Zsófia, Radics Gerda és Forgács Gréta.

Az egri csapat, a Fotogének felnőtt nagy csapat kategóriában megszerezték 5. országos bajnoki címüket. Az őszi szezon versenyein ők is a magyar bajnoki kupáért fognak harcolni.
A csapat tagjai: Pusomi Flórián, Puskás Annamária, Horváth Gábor, Lajszner Lívia, Nedeczey Zsófia, Bozsik Fanni, Molnár Zsuzsanna, Somodi Krisztina, Kiss Mónika és Elek Kitti.

Reméljük, mindhárom csoport folytatja menetelését az őszi szezonban, és az év végén több magyar bajnok csapatot is avathatunk az egyesület berkein belül. A Wolf Dance Company elnöke és edzője Farkas Katalin.
 
< Előző

 
 
© 2019 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint