Legfrissebb hírek


Ma 2018. október 20. szombat, Vendel és Irén napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Kompolti Nyugdíjasok Egyesülete: színes programok az időseknek PDF Nyomtatás E-mail
A Kompolti Nyugdíjasok Egyesülete 2007-ben alakult, azzal az alapvető céllal, hogy a Kompolton élő nyugdíjasok részére szervezett formában szabadidős elfoglaltságot nyújtson. A programok összeállításánál figyelembe vesszük a tagok igényeit, és ügyelünk arra, hogy mindenki találjon olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami az érdeklődési körének megfelelő.
Egyesületünk tagdíjakból és adományokból tartja fenn magát. A tagdíj havi 300 forint, az adományozóink között pedig megtalálható Kompolt Község Önkormányzata, Besenyei András, ifj. Blahó László, Somogyi Sándor és Nagy Sándor. Nagylelkűségüket ezúton is szeretnénk megköszönni!
És mik ezek a szabadidős elfoglaltságok? Lássunk néhányat a teljesség igénye nélkül!
Kirándulások: felfedeztük Kecskemét belvárosát, látókörünket szélesítettük a Budapesti Hare Krisna Templom és Kulturális Központban, Mónosbélben részt vettünk a Szalonna fesztiválon, amely a vidék ízeit mutatta be az odalátogatók számára. Bükkszentkereszten a Gyógynövénynapokon meghallgattuk többek között Szabó Gyuri bácsi előadását, ismerkedtünk a gyógynövényekkel. Kirándultunk az erdőtelki arborétumba, amelynek megtekintése után a helyi gondozási központban láttak bennünket vendégül. Többször jártunk budapesti színházakban, így az Operettszínházban és a Madách Színházban – mindannyiszor felejthetetlen élményekkel térve haza.
Ismeretterjesztő előadások: egészségmegőrzés, egészséges életmód témában vendégünk volt dr. Nagy Zoltán háziorvos, Kacsaláné dr. Juhász Gizella gyógyszerész, dr. Berecz József háziorvos, dr. Harsányi Edit Marianna, az Életfa Egészségmegőrző Program orvosa, Szabó Gyuri bácsi, a bükki gyógyfüves ember, Molnár Richárd, a Flavin7 termékmenedzsere. Saját és lakásunk biztonságának megőrzése érdekében jó tanácsokkal látott el bennünket Tóth Zoltán körzeti megbízott és ifj. Blahó László polgárőr. Dr. Hörömpöli Tibor közreműködésével elindítottunk egy programsorozatot, amely negyedévente az éppen aktuális kerti teendőkkel, illetve a közeljövő tennivalóival foglalkozik. Minden évben a húsvéti ünnepek előtt dr. Artner Péter plébános látogat el hozzánk – az idén a pápaválasztásról, annak érdekességeiről, hátteréről beszélt.
Iskolás és óvodás gyerekek is jártak nálunk. Az óvodások a karácsonyi ünnepeket tették felejthetetlenné műsorukkal, míg az iskolások Anyák napján csaltak könnyeket a szemünkbe. Szintén az általános iskolás gyerekek jöttek kötetlen beszélgetésre hozzánk a régmúlt időkről.
Természetesen a jókedv sem hiányozhat: negyedévente közösen megünnepeljük a névnaposokat, tartunk pótszilvesztert és farsangot. Ezeken az összejöveteleken élő zene szórakoztatja a jelenlévőket Scheigl József jóvoltából.
A tavalyi év nyarán az egyesület „dalos” tagjai megalapították a kompolti Őszirózsa Asszonykórust. A kórus állandó segítője és hangszeres kísérője Scheigl József. A kórus népdalokat, népies dallamokat, katonadalokat énekel. Több sikeres fellépésen vannak túl, amelyeken elnyerték a közönség szeretetét és tiszteletét. Legközelebb a kompolti Falunapon lesznek láthatók és hallhatók – ez egyben első fellépésük is a településen.
Ha sikerült „kedvet csinálni” az egyesület programjaiban való részvételhez, akkor várjuk szeretettel! Kedd délutánonként 13:30 órai kezdettel rendezzük összejöveteleinket a Gondozási Központban, a Széchenyi út 16. szám alatt.

a Kompolti Nyugdíjasok Egyesületének tagsága nevében

Fülöpné Bata Mónika
egyesületi elnök

 
< Előző   Következő >

 
 
© 2018 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint