Legfrissebb hírek


Ma 2019. február 16. szombat, Julianna és Lilla napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
nyiregyhazaallas.hu debrecenallas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Új klub után új pálya PDF Nyomtatás E-mail

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), és területi szervezete, a megyei igazgatóság jóvoltából új villanyviléágítással ellátott műfüves kispályát avattak a településen, amely 30 millió forintos  támogatásból épült. Megteremtve ezzel a lehetőséget arra, hogy talán nem is sokára  ismét legyen  felnőtt  csapata is a Kál, Kápolna, Nagyút alkotta klubnak és térségnek.
Helyi polgármesterként Balázs Zoltán úgy fogalmazott, hogy egy álom kezd teljessé válni a most átadott pályával, ám itt nem állnak meg, mert jövőre 826 millió forint értékben megújul a szomszédos tornacsarnok és az iskola épület is.  Az MLSZ képviseletében a szakmai bizottság elnökeként Gellei Imre, az MLSZ Sipos Jenő és az MLSZ megyei igazgató, Vojtekovszki Csaba is üdvözölte a pályaépítést, majd elmondta, az MLSZ hosszú távú programja, hogy a legkisebb korosztálytól kezdődően bevonja a labdarúgás vérkeringésébe a gyermekeket s ennek egyik alappilére a Bozsik program. A korábbi válogatott labdarúgó ,majd edző Mészöly Géza pedig ugyanúgy beállt passzolgatni a „bozsikos gyerekekhez” ( akik látszáma meghaladja a nyolcvanat) , mint a további díszvendégek. A hátéktér jól szolgálja a 300 diák  mindennapos testnevelését 130 óvodás mozgásigényének kielégítését és biztosítja  baráti társaságok  sportolási lehetőségét is.

Balázs Zoltán, Kompolt polgármestere kiemelte a „ település lelkének” az iskolának és az óvodának a fejlesztését. - az MLSZ-szel karöltve gyönyörű műfüves pályát  tudtunk a két intézmény  mellé készíteni, és használatra átadhattuk. Sportegyesületünkben nem csak mi vagyunk a főszereplők , hanem a káliak, a kápolnaiak és a nagyútiak is .

Kollár Tamás a Tarnamente Sport és Szabadidő Egyesület (TSSZE) elnöke értékelte a kezdés óta eltelt időszakot. - Ez idő alatt a Bozsik Egyesület programjában vettünk részt a gyermekekkel. Közel százan közülük már tagjai az egyesületünknek 7-14 éves korosztály.

 


 

Kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva tekintheti meg >> 

 
< Előző   Következő >

 
 
© 2019 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint