Legfrissebb hírek


Ma 2018. október 22. hétfő, Előd napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Maszkabál a kompolti gondozási központban PDF Nyomtatás E-mail
Maszkabál a kompolti gondozási központbanA farsang farkának legvégén, húshagyó kedden maszkabált tartottak a kompolti gondozási központban.

Az intézmény és a Kompolti Nyugdíjasok Egyesülete közös szervezésében ide várták a község idősödő lakosságát.

Az álarcosok között megjelent a négy évszak: a Tavasz tündér, a Nyár asszonya, az Ősz anyó és a Hóember személyében. De láthattunk gésát, menyecskét, bohócot, kínai rizsföldről érkezőt, varázslót és örömlányt is a felvonulók között. A közönség a jelmezesek közül nem tudta kiválasztani a legjobbat, mert minden maskara a maga nemében utólérhetetlen jóra sikerült! Mindenki nyert - a közönség is: derűs perceket, vidám pillanatokat.

A farsang elengedhetetlen kelléke a fánk. Éppen ezért a rendezvény másik csúcspontja a fánksütő verseny volt. 12 nevezés érkezett - páratlanul jól sikerült, finom csemegékkel! A közönségre várt a feladat,hogy zsűrizze a beérkezett pályaműveket. A kóstolgatások során aztán bebizonyosodott, hogy ebben az esetben is mindenki győztes - úgy a pályázók, mint a kóstolgató szavazók.

A vidám összejövetelt az élő zene tette még hangulatosabbá, amelyet Tóth András nyugalmazott zenetanár szolgáltatott, aki maga is az egyesület tagságához tartozik. A fánkok elfogyasztása után következett a testmozgás: tánc, zene ének.

Reméljük, hogy a délután folyamán a program résztvevői elfeledték a mindennapok gondját, baját. Ha ez sikerült, akkor ismét elértük a célunkat: vidám, örömteli kikapcsolódási lehetőséget biztosítottunk a kompolti szépkorúaknak.
 
 
< Előző   Következő >

 
 
© 2018 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint