Legfrissebb hírek


Ma 2018. október 20. szombat, Vendel és Irén napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Egyre szépülő faluközpont - Épül az újabb szogáltatóház PDF Nyomtatás E-mail

Elkészültek a kompolti faluközpontban építendő szolgáltatóház második ütemének tervei – tudtuk meg Somogyi Sándor alpolgármestertől. Ismeretes: a már megvalósult első ütemben három lakást és öt üzletet építettek, s ezeket azóta sikerült is eldani.

Továbbá a CBA áruház mellett piacteret alakítottak ki, amelyet folyamatosan látogatnak az árusok és a vásárlók.
A második ütemben újabb öt üzletet, négy lakást és egy irodát létesítenek az első szolgáltatóház szomszédságában.
A kivitelezés még júniusban elkezdődik, az átadás december végére várható. A lakások közül az egyik nagyobb, 64 négyzetméteres lesz, a többi másfél szobás garzon beépített szekrénnyel, konyhabútorral, berendezett fürdőszobával. A fejlesztés értéke bruttó hatvanhat millió forint, a beruházást a CMB 2004 Kft. végzi, ez a cég lesz az üzemeltető is.
 
A lakásvásárlás, üzletbérlés vagy -vásárlás iránt érdeklődők az alpolgármesternél a 20/9650-266-os számon érdeklődhetnek. Somogyi Sándor szavai szerint tovább szeretnék fejleszteni a lakópark-övezetet is. Ez tőkebevonással történik, a tárgyalások már zajlanak a befektetőkkel. A cél az, hogy kulcsra kész állapotú lakásokat építsenek. Első ütemben öt darab, egyenként kilencven négyzetméteres kertes házról és egy sorházban húsz darab, ötven-hetven négyzetméteres lakásról van szó. Szeretnék, ha minél többen telepednének le Kompolton, ide értve a községben induló új vállalkozások dolgozóit is. A már közművesített telkekhez természetesen út is épül. Az idén befejeződik a tervezés, a kivitelezés pedig a következő esztendő feladata.


 
< Előző   Következő >

 
 
© 2018 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint