Legfrissebb hírek


Ma 2018. október 22. hétfő, Előd napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Pörge E. Sándor - Győry Éva - Elektronikus levelek a Nagymamának és a Nagymamától (részlet) PDF Nyomtatás E-mail
Aranyos Unokám!

Pörge E. Sándor  Győry Éva - Elektronikus levelek a Nagymamának és a Nagymamától (részlet)Nagyanyád, 65 évesen ismét tanulásra adta a fejét.

Mónika, az itteni Idősek Klubjának vezetője számítógépes tanfolyamot tart az érdeklődő nyugdíjasoknak.Egyelőre négyen tanulunk: a 75 éves Tóth András tanár úr, Sándor József, a méhész és költő, a felesége Erzsike, no meg jómagam. Mi képviseljük a hatvanas korosztályt.

 
Aranyos Nyulacskám!

Most, hogy már tudok?? e-mailt küldeni neked, meg mellékleteket is próbálok csatolni hozzá, tudunk levelezni. Az én jelenlegi e-mail címem: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Erre írd a leveleidet, Mama jeligére, így én másnap megkapom. Láthatod a mellékelt képen is milyen figyelemmel nézzük a gépet.
 
Szia kedves Mama!
 
Tudom, hogy lassan már egy hete írtál nekem levelet, és sajnos még mindig nem sikerült rá válaszolnom. Na, majd most...
Egyébként pedig, ha nem válaszolok, az nem azért van, mert... tudod. Írj nyugodtan, mindenképpen elolvasom a leveledet, csak nem biztos, hogy egyből reagálok rá. De igyekszem, csak tudod, mostanában nem sok időt töltök a gép előtt.
Anyu meg a számítógép... 65 különböző dolog. Neki annyira nincs ehhez érzéke, hogy már ott elbukik a dolog, hogy ránéz a monitorra.
A csoporttársaimmal kapcsolatban csak annyit, hogy azt tudnod kell, hogy az ember (függetlenül attól, hogy mennyi idősen), ha visszakerül az iskolapadba, ugyanolyan kajla hülyegyerekké változik, mint amilyen általános iskolás korában volt. Én sem gondoltam volna, de így van, a saját szememmel látom: eszegetik a kis uzsonnájukat, mászkálgatnak fel-alá, ócska poénokkal próbálják egymást szórakoztatni, nagyokat próbálnak mondani, próbálják überelni mindenben a másikat (hülyeségben is), vitatkoznak, játszanak a telefonjukkal, pittyegnek, szopogatják a tollukat/szemüvegüket... rosszabbak, mint a gyerekek, esküszöm!

Sokszor úgy érzem, mintha én lennék ott a legöregebb.

Egyébiránt abszolút nem érzem magam egyedül, lévén, hogy debil az egész társaság, jól kijövök mindenkivel.  De a korkülönbséget sem érzem meg egyáltalán. Nem érzem azt, hogy ők valami olyat tudnának, amit én nem... sőt, sokan közülük egészen buták. Egyetlenegy diplomás van, ő is olyanokat tud mondani néha, hogy nem győzöm elkapni az állkapcsomat zuhanás közben.  Sokuknál még a nagyobb élettapasztalat sem tűnik fel: némelyikük olyan, mintha semmit nem tanult volna az élettől az elmúlt 40 évben, és ezt nagyon komolyan mondom.

Ugyanúgy közhelyekben élnek, ugyanazokba a hibákba esnek bele (gondolatmenetben például), amikbe valószínűleg 20 éves korukban is beleesetek. Mintha megálltak volna a fejlődésben.

Puszi:
 
Nyúl

Aranyos Nyulacskám!

Már ötször sikerült eltüntetnem az űrbe a neked megírt levelem a gépből, amikor csatolni akartam hozzá a képet mellékletként. Nagyon remélem most nem ez  fog történni, mert már belefáradtam a saját hülyeségembe, és még most sem tudom mit csináltam rosszul.

Most nem írok többet, inkább próbálok képet küldeni.

Millió puszi: Mama.

Nyuszika! Nem tudom milyen képet csatoltam, mert CD-ről akartam, de lehet, hogy nem jól csináltam és kép helyett zenét küldök!?
Puszi: Mama
 
< Előző   Következő >

 
 
© 2018 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint