Legfrissebb hírek


Ma 2018. október 22. hétfő, Előd napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Vendégségben Nagyúton PDF Nyomtatás E-mail
A nagyúti Nyugdíjas Klub meghívására a Kompolti Nyugdíjasok Egyesülete Nagyútra látogatott.  Pavlenka Istvánné és Fülöpné Bata Mónika – a két idősügyi szervezet vezetője- már nem először szervezett találkozót az aktív szépkorúakat tömörítő csoport számára.
 
Éppen ezért örömmel fogadták a kompoltiak a meghívást, hiszen a korábbi találkozások folyamán már megismerkedtek egymással. Az előző összejövetelek kedélyes beszélgetései, nosztalgiázásai, a közös ének és tánc teremtette nagyszerű hangulat kellemes emléke megalapozta az újabb találkozások barátságos légkörét.

A családtagokat is bevonva a programba, személygépkocsikkal érkeztek a kompoltiak a nagyúti iskolához. Ott már gyönyörű nótacsokrot énekelve várták őket az Andrássy Katinka Nyugdíjas Klub tagjai. Az iskola tornatermében szívélyes fogadtatással hellyel kínálták a vendégeket. Tóth Géza polgármester megtisztelő üdvözlése után Pavlenka István szép hangjával, majd Ruskó Imréné kedves szavaival köszöntötte a látogatókat. A kedves szavak után az ízlésesen megterített asztalon lévő finomságokkal kínálták a jelenlévőket.
Mivel Nagyúton – a két falu közelsége ellenére – többen még most voltak először, egy közös sétát tettek és megnézték pedánsan rendben tartott faluközpontot. A séta után még jutott egy kis idő beszélgetésre és éneklésre, majd a kompolti viszontlátás reményében hazaindultak az aktív nyugdíjasok.
 
< Előző   Következő >

 
 
© 2018 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint