Legfrissebb hírek


Ma 2018. október 22. hétfő, Előd napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Köszönet a segítőknek PDF Nyomtatás E-mail
Általában az emberek a faluban csak úgy emlegetik őket "az ebédhordók" ők, akik a Gondozási Központokban végzik munkájukat szerte az országban falvakban és városokban egyaránt., legtöbben érettségizettek, s egészségügyi szakmai végzettséggel rendelkeznek. Ápolnak, fürösztenek, tisztába tesznek, masszíroznak, tornáztatnak, takarítanak, bevásárolnak, gyógyszert váltanak ki, és beszélgetnek jó szóval , bíztatással az idős, beteg, elesett, béna emberekkel, és segítenek fizikailag és lelkileg egyaránt talpon maradni.

Szeretném a saját esetemmel bemutatni az ő áldozatkész munkájukat.  Köszönet érte.
2004-ben költöztem Kompoltra, és szerencsétlenségemre mindjárt, még a kipakolás előtt darabosra tört a jobb csuklóm, műtétre szorultam. Amikor a mentősök hazahoztak, és letettek a szobában, iszonyú rémület fogott el: mi lesz velem?? A kislányom 100 km-re lakik,  dolgozik, nem tud szabadságot kivenni stb.
A helyi Gondozási Központhoz fordultam segítségért. Még aznap meglátogattak, segítettek a fürdésben, megágyaztak, bevásároltak, orvossal beszéltek, kiváltották a gyógyszereimet, másnaptól már hozták a meleg, ízletes ebédet is. És ez sajnos több-kevesebb változással ma is így van, mert időközben daganatos beteg lettem. Rendszeresen látogatott a kórházban Fülöpné Bata Mónika, s nemcsak arra volt gondja, hogy tiszta pizsamám, törülközőm legyen, hanem tartotta bennem a lelket, amikor én már feladtam. Nagyon lassan gyógyultam a műtét után. Hogy az a nehéz feladat eredményes volt, bizonyítja, hogy élek, itt vagyok és újra részt tudok venni a nyugdíjasok   egyesületének összejövetelein, tevékenységében. Mindezt az úgynevezett ebédhordóknak köszönhetem. Ezúton szeretnék nehéz munkájukhoz sikereket kívánni, lelkükben maradjanak ilyen erősek, derűsek, kedvesek, s ne keserítse el őket egy-egy sikertelenség. Magánéletükben pedig jó egészséget, sok örömet és áldott, békés karácsonyi ünnepeket.

Jávor Gézáné
 
< Előző   Következő >

 
 
© 2018 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint