Legfrissebb hírek


Ma 2019. január 23. szerda, Zelma és Rajmund napja van.

Szennyvízberuházás hírei
Főmenü
Kezdőlap
Településünkről
Helyi Önkormányzat
Intézményeink
Video
Civil szervezetek
Dokumentumtár
Fleischmann örökség - emlékszoba
Szennyvízberuházás hírei
Kompolti Polgárőr Egyesület
Gyermekkertész Óvoda Kompolt - Nagyút
Elérhetőségek
Közhírré tétetik...
Linkek
Partnereink
Önkormányzat
Közadatkereső
Képviselő testület
Közérdekű adatok
Ügyintézés
Bizottságok
Elérhetőségek
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK) telepítése
Nyilvántartások
Polgári peres elektronikus formanyomtatványok
Tárhely Eger, Online marketing Eger, Webfejlesztés Eger, SharePoint Eger, Weblap készítés Eger, Honlap készítés Eger, Webáruház készítés Eger, Webdesign Eger, akadálymentesítés, akadálymentes honlap, akadálymentes weblap, weblap sablon, honlap sablon, honlap sablonok Pécs állás, állás Pécsen, Pécs munka. Eger állás, állás Egerben, Eger munka egerapro.hu PapaAllas.hu OzdAllas.hu SiofokAllas.hu Blogunk szakmai témákban frissül: álláskeresésről, szálláshelyekről, érdekességekről olvashat az IzesBorokHaza.hu blogon! salgotarjanallas.hu gyongyosallas.hu kupon EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu KaposvarAllas.hu SzekszardAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu hírlevél PecsAllas.hu
nyiregyhazaallas.hu debrecenallas.hu
Közadattár
Magyar Államkincstár
Sablonválasztó
kompolt
Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása KEOP-7-1.2.0.-2008.0189
Google PageRank

 


Kezdőlap

Polgármesteri köszöntő!

Balázs Zoltán - Portré

Tisztelettel köszöntöm Önt, a kompolti lakosság nevében honlapunkon!

Kérem, ismerjen meg minket és több évszázados kulturális értékeinket. Látogasson hozzánk rendezvényeinkre, ismerje meg a vendégszerető, nemes szívű kompoltiakat.

Örülünk az elmúlt évek dinamikus fejlődéseinek, célunk, hogy ez az erőteljes növekedés továbbra is meghatározó legyen a település jövőjében.
 
Kompolt múltja a svábok és a magyarok összefogásán alapszik, ezen régmúltban gyökeredző összefogás eredményei a további fejlődés alapjai.

Várjuk javaslatait a honlap valamint a település fejlesztését illetően. 

Kérem, lapozgasson kedvére honlapunkon és látogasson el hozzánk településünkre.

 

 Balázs Zoltán polgármester
 
Kompolti Tehetséggondozó Program 2018-2019. tanév I. félévi ösztöndíj pályázat döntés
Kompolti Tehetséggondozó Program 2018-2019. tanév I. félévi ösztöndíj pályázat döntés >>
 
Idősek Napja 2018. október 5.

Az idősek hónapjának apropójából 2018. október 5-én Kompolt Község Önkormányzata kulturális műsorral kedveskedett a 65 év feletti lakosoknak.
Balázs Zoltán polgármester köszöntője után, a Gyermekkertész Óvoda óvodásainak műsora következett.
Az est meglepetés vendége Poór Péter táncdalénekes volt, aki partnerével Rózsás Viktóriával a már jól ismert slágerekkel szórakoztatta a megjelenteket, akik közül többen táncra is perdültek.

Kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva tekintheti meg >> 

 
Kórustalálkozó 2018. szeptember 29.
2018. szeptember 29-én immár hatodik alkalommal került megrendezésre Kompolton a hagyományőrző kórustalálkozó a Sváb Kulturális nappal kibővülve. A színvonalas programoknak a helyi Általános Iskola tornacsarnoka adott otthont, ahol a kompolti Őszirózsa Asszonykórus, Aldebrő, Heves, Kál, Kápolna, Kerecsend, Nagyút kórusai és a Sváb kultúrcsoportok műsorait láthatták az érdeklődők.
 
 
Tájékoztató a téli rezsicsökkentésről
Tájékoztató a téli rezsicsökkentésről >>
 
Sertéstartók járványvédelmi készültségének javítása a fertőzött területen
Sertéstartók járványvédelmi készültségének javítása a fertőzött területen >>
 
Szolgáltatók elérhetőségei
Szolgáltatók elérhetőségei >>
 
Ebösszeíró adatlap
Ebösszeíró adatlap >>
 
Speciális tantermekkel bővül az iskola
 
Heves hírlap melléklete 2018.03.08
Heves hírlap melléklete 2018.03.08 >>
 
Új klub után új pálya

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ), és területi szervezete, a megyei igazgatóság jóvoltából új villanyviléágítással ellátott műfüves kispályát avattak a településen, amely 30 millió forintos  támogatásból épült. Megteremtve ezzel a lehetőséget arra, hogy talán nem is sokára  ismét legyen  felnőtt  csapata is a Kál, Kápolna, Nagyút alkotta klubnak és térségnek.
Helyi polgármesterként Balázs Zoltán úgy fogalmazott, hogy egy álom kezd teljessé válni a most átadott pályával, ám itt nem állnak meg, mert jövőre 826 millió forint értékben megújul a szomszédos tornacsarnok és az iskola épület is.  Az MLSZ képviseletében a szakmai bizottság elnökeként Gellei Imre, az MLSZ Sipos Jenő és az MLSZ megyei igazgató, Vojtekovszki Csaba is üdvözölte a pályaépítést, majd elmondta, az MLSZ hosszú távú programja, hogy a legkisebb korosztálytól kezdődően bevonja a labdarúgás vérkeringésébe a gyermekeket s ennek egyik alappilére a Bozsik program. A korábbi válogatott labdarúgó ,majd edző Mészöly Géza pedig ugyanúgy beállt passzolgatni a „bozsikos gyerekekhez” ( akik látszáma meghaladja a nyolcvanat) , mint a további díszvendégek. A hátéktér jól szolgálja a 300 diák  mindennapos testnevelését 130 óvodás mozgásigényének kielégítését és biztosítja  baráti társaságok  sportolási lehetőségét is.

Balázs Zoltán, Kompolt polgármestere kiemelte a „ település lelkének” az iskolának és az óvodának a fejlesztését. - az MLSZ-szel karöltve gyönyörű műfüves pályát  tudtunk a két intézmény  mellé készíteni, és használatra átadhattuk. Sportegyesületünkben nem csak mi vagyunk a főszereplők , hanem a káliak, a kápolnaiak és a nagyútiak is .

Kollár Tamás a Tarnamente Sport és Szabadidő Egyesület (TSSZE) elnöke értékelte a kezdés óta eltelt időszakot. - Ez idő alatt a Bozsik Egyesület programjában vettünk részt a gyermekekkel. Közel százan közülük már tagjai az egyesületünknek 7-14 éves korosztály.

 


 

Kapcsolódó képgalériánkat erre a hivatkozásra kattintva tekintheti meg >> 

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Találatok 1 - 15 / 65

 
 
© 2019 www.kompolt.hu
Joomla! egy GNU/GPL Licensz alatt kiadott szabad szoftver
IT-Nav Hungary :: Online marketing :: Webdesign :: Honlap fejlesztés :: Webáruház készítés :: Tárhely :: Domain név bejegyzés :: SharePoint