Tájékoztatás - álláskeresési nyilvántartás

TÁJÉKOZTATÁS

 

KÉRELEM ELŐTERJESZTÉS

ÁLLÁSKERESÉSI NYILVÁNTARTÁS ÉS ÁLLÁSKERESÉSI ELLÁTÁS IRÁNT

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy álláskeresési nyilvántartás és álláskeresési ellátás iránti kérelmének szándéknyilatkozatát elektronikusan az eugyintezes.munka.hu oldalon nyújthatja be.

 

Sikeres benyújtást követően az Ön által megadott e-mail címre kapott válaszban található érkeztetési számmal a nyilvantartas.nfszkerelem.hu oldalon tudja online kitölteni és beküldeni a nyilvántartásba vételi és ellátás iránti kérelmét.

   

Kérjük, hogy az elektronikus kérelem benyújtása mellett a fogl.fuzesabony@heves.gov.hu e-mail címre az alábbi iratokat (melyek elengedhetetlenek a nyilvántartás és/vagy ellátás megállapításához) szkenelve vagy olvasható minőségben lefényképezve beküldeni szíveskedjen. Amennyiben egyik módon sem tudja ezt megtenni, kérjük, postán juttassa el lenti címünkre. Felhívjuk figyelmét, hogy a postai úton elküldött iratok esetében hosszabb ügyintézés várható.

    

- személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, TAJ-kártya

 

- kérelmet megelőző 3 év munkaviszonyairól, közfoglalkoztatási jogviszonyról szóló munkáltatói igazolások (Igazolólap az álláskeresési járadék megállapításához, Adatlap a bírósági végzéssel levont tartási kötelezettségekről, Munkáltatói igazolás a munkaviszony megszűnésekor), ill. egyszerűsített foglalkoztatásról szóló munkáltatói igazolás

 

- iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok

 

- amennyiben az elmúlt 3 évben vállalkozói jogviszony, gazdasági társaságban tagság, gyermek ellátás (CSED, THGYS, GYED GYES), mezőgazdasági őstermelői jogviszony, szociális szövetkezeti tagság, tiszteletdíj, rokkant nyugdíj, rehabilitációs járadék, nevelőszülői jogviszony, előzetes letartóztatás, szabadságvesztés, elzárásbüntetés, nappali tagozaton történő tanulmányok folytatása állt-e  fenn, ha igen,  az erről szóló igazolások.

 

- amennyiben adókedvezményt szeretne igénybe venni, úgy a kedvezmény igénybe vételéhez szükséges kérelem

 

Kérjük, hogy a szükséges mellékletek beküldésekor minden esetben egy e-mailes és telefonos elérhetőséget megadni szíveskedjen, amelyen kollégáink a határozat hozatalhoz szükséges információk miatt el tudják érni.  

 

Minden tájékoztatást megtalál a www.munka.hu / foglalkoztatás oldalon

 

Elérhetőségeink: 

Heves Megyei Kormányhivatal Füzesabonyi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály

Postai cím: 3390 Füzesabony, Rákóczi út 24

e-mail.:fogl.fuzesabony@heves.gov.hu

telefonszám: 36/341-301, 36/522-761, 36/522-760, 35/522-762, 36/522-764, 36/522-758